Acai kapslar & hälsokost – Erbjudanden

Acai som färska bär finns tyvärr inte att köpa i Sverige främst av två anledningar:

  • Klimatet gör det omöjligt att odla palmträdet Acaizeiro, som endast växer i Amazonas.
  • Acai-bären håller sig färska i bara ett par dagar efter skörd och kan inte transporteras längre sträckor.

Som tur är så kan dock modern teknologi göra det möjligt att bevara allt det nyttiga från Acaibären i form av juicer, kapslar, hälsokost m.fl.

Genom kontakt med olika hälsokostföretag kan vi här erbjuda dig olika varuprover av produkter innehållande Acai.

Biosoft Acai

Biosoft Acai
Originalet Acai som fick stor genomslagskraft efter att ha uppmärksammats av Oprah Winfrey för alla dess nyttiga egenskaper. Idag är Acai ett populärt kosttillskott som används både av atleter och vanliga personer för dess nyttiga innehåll som inte går att finna i någon annan frukt.

Prova Biosoft Acai i 30 dagar utan kostnad!

Beställ

Norvital Acai Super

Norvital Acai Super
Norvital Acai Super är ett komplett kostillskott som förutom Acai även innehåller:

A-VITAMIN – Är nödvändigt för att immunsystemet ska fungera normalt i kroppen.
VITAMIN D3 – Ökar upptaget av kalcium i kroppen och är viktigt för uppbyggnad och underhåll av skelett och tänder. D-vitamin är också viktigt för en normal muskelfunktion.
C-VITAMIN – Stärker immunförsvaret och skyddar cellernas DNA mot fria radikaler. Vitamin C är också viktigt för att bevara en hälsosam och frisk hud.
E-VITAMIN – Är en viktig antioxidant som skyddar mot oxidativ stress.
ZINK – Har många viktiga funktioner och är kanske ett av de allra viktigaste spormineralerna. Zink deltar också i kroppens tillväxt och utveckling, i immunresponsen och nervfunktionen.
MANGAN – Är betydelsefull för flera viktiga enzymprocesser i kroppen.
KROM – Är ett essentiellt mineral som kroppen behöver för att kunna omsätta glukos (förbränna socker). Genom att omsätta socker till användbar energi kan man uppleva ett dämpat sötsug vid intag av krom.
SELEN – Skyddar cellerna mot oxidation och är inblandad i immunförsvarets mekanismer.

Kampanjen är tyvärr slut.

Acai Patch Green Tea

Acai viktminskning
Här är en liten annorlunda Acai-produkt i form av speciella plåster med allt det nyttiga från Acaibären + Grönt te. Både Acai och grönt te är vetenskapligt bevisat att kunna underlätta vid viktminskning. Den speciella plåster-teknologin är även mycket effektiv att förse kroppen med alla nyttiga ämnen jämt fördelat över hela dagen.

Kampanjen är tyvärr slut.

Herbal Vital AcaiPluss

Acai kapslar
Prova världens nyttigaste frukt genom Herbal Vital AcaiPluss. Håller dig frisk och kan hjälpa dig med din viktminskning. Ge dig själv en riktig vitaminkick och boosta immunförsvaret!

Kampanjen är tyvärr slut.

Minutra Acai

Acai hälsokost
Minutra Acai har snabbt blivit populär hos olika hälsokostaffärer i Sverige. Tag en kapsel till frukosten och få en superkick av alla nyttigheter från Acaibären!

Kampanjen är tyvärr slut.